" Penawar Pantas & Mudah Melegakan Sakit Belakang, Pinggang & Lutut Seawal 60 Saat"

>Tidak Panas
>Tidak Bau Ubat
>Tidak Melekit
>Lulus KKM
>Nano Molekul (Meresap Ke Dalam Kulit)
>Kesan Seawal 60 Saat

BIOBAX Cool Teraphy

 

>Biobax Cool Therapy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang terutamanya untuk ibu yang sedang mengandung dan untuk ibu dan ayah kita di kampung yang sering mengadu sakit. 

>Hanya spray saja di bahagian sakit, kesannya boleh dirasai seawal 3 minit.

>Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah sakit tersebut boleh sembuh. Yang bestnya, spray ini tidak panas seperti minyak angin di luar sana.

>Ianya ada efek sejuk dan nyaman sangat lepas kita pakai. Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan Biobax Cool Therapy. Ianya sangat senang untuk digunakan dan senang untuk dibawa ke mana-mana.

5 Kelebihan Biobax Berbanding Produk Lain

>Tidak Panas

>BioBax Cool Teraphy bukanlah seperti minyak-minyak panas di luar sana. Ia adalah sejenis ‘Cool Therapy’ yang memberikan effect berangin sejuk dan selesa sangat bila dipakai.

>Tidak Melekit

>BioBax Cool Teraphy bukanlah jenis melekit macam minyak-minyak lain. Tekstur molekulnya sangat halus (nano technology) dan memudahkan ianya senang meresap ke dalam kulit dan seterusnya merawat dari dalam.

>Tidak Bau Ubat

>Perasan tak, kalau minyak-minyak lain, ada macam bau-bau ubat macam tu kan. Kalau orang mengandung, pasti ianya tak selesa untuk dipakai. Tapi tak perlu risau dengan Biobax! Ianya ada bau yang sangat2 segar dan sangat best bila dipakai.

>Cepat Efek

>Lepas kita spray, efek berangin dia boleh dirasai seawal 60 saat saja.. dan boleh bertahan sehingga 5jam bergantung kepada jenis kulit.

>Bahan Organik

>Kandungannya dari bahan organik seperti Eucalyptus Oil, Olive Oil dan Habbatussauda’. Dijamin halal dan selamat digunakan.

BIOBAX Cool Teraphy

Irine Nadia

BIOBAX Cool Teraphy dapat menyelesai masalah-masalah sakit yang anda alami selama ini

>Sakit Belakang

>Sakit Pinggang

>Sakit Lutut

>Sakit Kepala

>Sakit Gout

>Sakit Sendi

>Lenguh-lenguh Badan

>Selsema & Resdung

>Buang Angin

BIOBAX Cool Teraphy

BIOBAX Cool Teraphy mengandungi Eucalyptus oil yang bersifat analgesis (boleh bagi rasa tahan sakit) & Anti Rheymatoid (anti sakit sendi) . FORMULA BARU BIOBAX Cool Teraphy TERBUKTI dapat melegakan sakit belakang , sakit pinggang ,lenguh-lenguh badan & sakit sendi yang lain. 

TERJAMIN BIOBAX dapat memberikan KESELESAAN IBU HAMIL yang kerap MENGELUH SAKIT BELAKANG DAN PINGGANGWARGA TUA yang sering alami masalah LUTUT dan Melegakan SAKIT BELAKANG semasa MEMANDU dalam perjalanan jauh .

 BIOBAX juga dapat melegakan “Muscle Pain” ketika bersukan (sebelum dan Selepas) untuk melakukan aktiviti harian dengan lebih selesa  bagi mewujudkan kesihatan yang baik & bahagia seisi keluarga dengan harga yang berpatutan yang boleh digunakan hingga 1-2 bulan (seisi keluarga) supaya ANDA dapat JIMATKAN WANG ANDA dari beli ubat dari doktor setiap bulan. 

Ramai KETAHUI effect berangin sejuk dan selesa sangat bila dipakai.Rata-rata pelangan kami mendapat KEPUTUSAN keberkesanan menggunakan BIOBAX. BIOBAX juga mudah digunakan yang mengunakan teknologi nano molekul yang meresap ke dalam kulit untuk memberikan kelegaan segera bagi menjadikan produktiviti kita berkualiti setiap hari. 

 

Fungsi utama Biobax Cool Teraphy Dapat Melegakan Sakit Yang Anda Alami

Ada  4 KANDUNGAN UTAMA Dalam BioBax Cool Teraphy:

1) EUCALYPTUS OIL 
> Bersifat analgesic (boleh bagi rasa tahan sakit), AntiRheymatoid (Anti-Sakit Sendi) Cth: Kejang , Lenguh bahu (Stiff)  Bila disapu, ianya melancarkan perjalanan darah dan mengurangkan kesakitan.

2) OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN

>Mengandungi antioksidan dan dapat mengurangkan masalah sakit sendi.

3) HABBATUS SAUDA’

>Melancarkan pernafasan , mengelakkan asma, melancarkan perjalanan darah.

4) MENTHOL CRYSTAL 
> Ada sifat sama dgn Ais. Cth: Bila letak kt tempat sakit, dia menghalang dari merebak. Ianya boleh menurunkan suhu di tempat sakit.


Uniknya BIOBAX COOL TERAPHY Lain Dari Yang Lain

> Biobax merupakan Synergistic Blending of Eucalyptus Oil, Olive Oil, Habbatus Sauda, Menthol dan lain2 yang membentuk Sinergy yg optimum yg boleh berikan Harmonious Effect setiap kali kita spray. (Tak semua campuran boleh hasilkan kesan harmoni tau..)

>Ianya bukan 100% Eucalyptus Oil mcm banyak ada kat pasaran. Memang dia jual murah. Tapi dia takde harmonious effect tu..

> Biobax Guna Teknologi Nano. Molekul Biobax sangat2 halus sbb tu boleh tembus melalui spray & meresap ke dalam kulit.

Anda Ragu-Ragu Dengan Status Kelulusan KKM BIOBAX Cool Teraphy ​


PEMPROSESAN BIO BAX COOL TERAPHY 100% MUSLIM & MEMPUNYAI GMP

Biobax Juga Pernah Mendapat Liputan Di TV Al-Hijrah

Irine Nadia Menerangkan kebaikan BIOBAX

Dato Ikram Al-Banjari membentangkan kelebihan BIOBAX

Artis Kita Dah Mula Jatuh Cinta Dengan BIOBAX COOL TERAPY

Hafiz Rosdi guna masa workout!!!​

Nora Danish guna masa pregnant!!​

ADI PUTRA ,HAFIZ RUSDI,USTAZ ABDULLAH KHAIRI ,ABAM BOCEY,NORA DANISH,AJAK,AZNIL,ACHEY TELAH MENCUBA BIOBAX COOL TERAPY DENGAN KELEGAAN SEGERA

Kata-Kata Pelanggan Kami

Hakak Aktif
BERSUKAN?

Sakit Belakang Ketika Pregnant​

Pakai terus hilang sakit belakang

 Tak sampai bape saat jea  dah  tak ase pape

Berbaloi ke bro beli Biobax ni 

Memang betul-betul ajaib ni

Tak macam yoko-yoko

Hilang kejang-kejang kaki lepas main bola

Lega sakit belakang plus sangat wangi

BIOBAX Cool Teraphy Sangat Sesuai Untuk Mengerjakan UMRAH & HAJI

Cara-Cara Penggunaan

CARA 1

>Spray direct ke bahagian mana yang sakit (cth: belakang, pinggang, or lutut) Lepas tu gosok2 selama 1 minit sahaja.. selepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

 

CARA 2
Spray dulu di tapak tangan dan sapu di bahagian sakit sambil buat urutan lembut.
Lepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

p/s: Nak lebih romantik, minta pasangan anda tolong spray dan sapukan di bahagian belakang sebelum tidur. Anda akan dapat merasai tidur yang sangat nyenyak dan dapat bangun seawal pagi mungkin untuk tahajjud dan solat subuh. Insya Allah.. Cuba lah!

Program Amal Yang Dianjurkan BIOBAX Untuk Membantu Lebih Ramai Orang Di Luar Sana

BIOBAX Sesuai Untuk Siapa?

>Warga Emas​

>Orang Berkerjaya

>Ibu Mengandung

>Pemandu

>Orang Aktif Bersukan & gym

>Umrah Dan Haji

My Story 

Nama saya Darus Salam Bin Mohammad . Berasal dari Gurun Kedah . Saya hanya lah lepasan SPM sahaja. Dibesar dengan keluarga yang sederhana . Independent selalu menjadi cara saya . Semasa Sekolah Menengah dahulu . Saya selalu buat Part Time di snow wash dan beberapa kerja Part Time lagi. 

Ada hari banyak ,ada hari skit . tapi takpe tu kan rezeki . Kita masa tu budak-budak nak cari duit poket sendiri tak nak susah kan mak ayah .Kerja snow wash sangat-sangat memenatkan . Hampir 3 tahun lebih bekerja di SNOW WASH BATU 18 sehingga tamat form5.

Bila waktu muda kita telah gunakan banyak tenaga kita .Kita buat kerja lebih kemampuan diri kita ,tak sampai umur 25 , pingang , lutut , belakang dan bahu kita dah rasa sakit . So betapa penting dan berharganya kesihatan kita kalau kita tak di jaga dengan baek .

Setelah habis SPM . Saya bekerja dalam bidang F&B dan BARISTA . Saya ingat kan F&B ni senang . Realistiknya agak mencabar . Walaupon f&b tidak lah seterok kerja Carwash tetapi kekuatan mental dan fizikal amat di perlukn . Hampir hari-hari sy kena angkat brg yg berat-berat . pinggang & belakang saya memang selalu sakit.

Tiada pilihan lain . Saya kena cari solusi yg terbaik untuk hilangkan kesakitan belakng saya . Saya telah mencuba BIO BAX COOL TERAPHY . Kesannya  dapat dirasa seawal  60 saat dan menggunakan NANO Molekul yang meresap ke dalam kulit.Mungkin kita rasakan yang kerja itu penting, tetapi kesihatan juga penting untuk memastikan setiap pekerjaan dapat dilakukan dengan baik.

 

VISI

Saya berharap perniagaan saya dapat membantu melegakan kesakitan yang dialami oleh orang dewasa dan orang yang berusia , yang susah melakukan aktiviti harian.

MISI

Demi merealisasikan visi yang besar itu,kami menyediakan produk yang berkualiti tinggi , selamat ,mudah di gunakan dan memberikan kesan yang pantas dalam membantu

1.Ibu Hamil yang kerap mengeluh Sakit Belakang dan Pinggang

2.Warga Tua yang sering alami masalah lutut

3.Melegakan sakit belakang  semasa memandu dalam perjalanan jauh

4. Melegakan “Muscle Pain” ketika bersukan (sebelum dan Selepas)

Kami menumpukan untuk menyediakan konsistensi melalui produk kami dan khidmat pelanggan.kami bertujuan untuk membantu lebih ramai orang mendapatkan kehidupan yang lebih sihat. Kami berbangga menjadi sebahagian daripada kehidupan anda.

 

SOALAN YANG SERING DI TANYA

Honestly ,

harganya tidak mahal

1.BIO BAX mengandungi bahan-bahan yang premium seperti Eucalyptus oil,olive oil, Habbatus Sauda & Menthol

2.Teknologi Baru 

>Bukan Minyak Biasa,tapi BIO BAX Menggunakan Nano Technology Bersifat nano(halus sangat-sangat) mudah meresap ke dalam kulit

3.Tak Mahal Pun Sebenarnya

>Sebotol 500 ml boleh spray 500 kali , tak perlu spray banyak pun , asalkan konsisten spray tiap-tiap hari. Biasanya customer menggunakan BIO BAX 2-3 Bulan untuk sebotol. Boleh guna seisi keluarga pula tu.

Peribadinya tidak sama dengan produk dekat luar . 

1.Tidak panas

2.Tidak melekit

3.Instant effect

4.Mudah meresap

5.Tidak bau ubat

6.Kesan seawal 60 saat

Anda masih ragu-ragu dengan kualitinya ?

Bahan yang digunakan sudah menunjukkan kualitinya dan  pemprosesan 100% MUSLIM serta mempunyai GMP 

1) EUCALYPTUS OIL

2) MENTHOL CRYSTAL

3) HABBATUS SAUDA’ 

4) OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN

 5)DAUN PUDINA

6)LIMAU PURUT

7)SERAI WANGI

8)HALIA BARA

9)SAFFRON

 

 

>BIOBAX UNTUK SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN

>kebiasaannya botol kecil 20 ml boleh tahan 1 bulan 

>kebiasaannya botol sederhana 50 ml boleh tahan 1 atau 2 bulan bergantung pada kegunaannya

 >ia bergantung kepada sakit itu sebab ada yang dah lama sakit , ada yang tengah sakit dan ada yang baru sakit

>insyallah dalam 7hari ANDA dah rasa perubahan yang penting kosisten spray kepada tempat sakit  

>Sehari spray 3 kali kosisten selama 7 hari 

1.selepas bangun tidur

2.petang(selepas & sebelum sukan)

3.sebelum tidur

>Hafizi zain merupakan Founder produk BIOBAX Cool Teraphy

 

>Saya merupakan pengedar yang sah BIOBAX Cool Teraphy

>BIOBAX mempunyai 2 saiz ?

1.botol kecil 20 ml

2.botol sederhana 50 ml

>Semua peringkat umur boleh menggunakan BIOBAX kecuali bayi umur 4 tahun kebawah

>Kita pasarkan dari Disember 2015

>Digalakkan atas umur 4 tahun , kerana umur bawah 4 tahun kulitnya masih lembut 

>BIOBAX tak mempunyai side effect kerena bahan yang digunakan premium dan organik.


100% MONEY BACK GUARANTEE

Anda ada 30 hari jaminan pulangan wang.
Saya faham anda sangat value duit anda.

Just in any case selepas pembelian produk ini anda rasa tidak puas hati atas segala apa sebab, hanya hantarkan saya 1 emel dan saya refund setiap sen duit anda.

Tiada risiko untuk anda ambil tindakan sekarang. 🙂

AMARAN: Tolong jangan telefon kami dengan melolong air mata darah jika PROMOSI TAMAT pada bila-bila masa sahaja atau NAIK HARGA selepas anda refresh page ini.

HARGA BIOBAX COOL TERAPHY

                             SET A 

*1 UNIT:20 ML 

                *20 ML:200 KALI SPRAY

     *TAHAN:1 BULAN

*HARGA:RM50

   *POSTAGE :RM8

   **TOTAL :RM58**

 

PROMOSI Sempena KEMERDEKAAN KHAS Untuk ANDA

 

     RM58: JIMAT RM13

                    **RM45**                     

SET B

*1 UNIT:50 ML 

                 *50 ML:500 KALI SPRAY

          *TAHAN:1/2 BULAN

                 *1 FAMILY BOLEH GUNA

 *HARGA:RM90

    *POSTAGE :RM8

     **TOTAL :RM98**

PROMOSI Sempena KEMERDEKAAN KHAS Untuk ANDA

 

RM98: JIMAT RM18

                            **RM80**           

SET C

     *2 UNIT:50 ML + 50 ML

*50 ML+50 ML:500+500 KALI SPRAY

   *TAHAN:2/3 BULAN

            *1 FAMILY BOLEH GUNA

         *HARGA:RM90+RM90

*POSTAGE :RM8

     **TOTAL :RM188**

PROMOSI Sempena KEMERDEKAAN KHAS Untuk ANDA

 

RM188: JIMAT RM38

                            **RM150**           





Pilihan Produk

 

CARA PEMBAYARAN

>Online Banking: Maybank 

>Akaun Nombor: 152 125 315 763

>Diatas nama : Darus salam Bin Mohammad

>darusmohammad4040@gmail.com

>Sila WhatsApp bukti pembayaran di +60174749825

Close Menu